Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ρέθυμνο: Μετά το καρναβάλι, μεθυσμένοι ανήλικοι στο νοσοκομείο

Πολλά ήταν για μια ακόμη φορά τα… “παρατράγουδα” από τα καρναβάλια που οργανώθηκαν στην Κρήτη. Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου γιατροί και προσωπικό “έτρεχαν και δεν έφταναν”, καθώς μετά τη μεγάλη παρέλαση, κατέληξαν στο νοσοκομείο εξήντα άτομα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.


Το δυσάρεστο μάλιστα, για άλλη μια φορά, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου κ. Ξυπολιτά είναι ότι ανάμεσα στα άτομα αυτά ήταν και 7 έως 8 ανήλικοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μεθυσμένοι και σε κακή κατάσταση.

Όπως προβλέπεται σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου ειδοποιήθηκαν οι γονείς των ανηλίκων και μάλιστα υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις όταν έφτασαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, καθώς άλλοι ήταν έξαλλοι και άλλοι ξέσπασαν σε κλάματα βλέποντας τα παιδιά τους να βρίσκονται στην κατάσταση αυτή.

Πάντως, η εικόνα φέτος ήταν χειρότερη, καθώς εξήντα άτομα έφτασαν μεθυσμένοι στο νοσοκομείο, σε σχέση με πέρυσι όπου λόγω μέθης οδηγήθηκαν στα ΤΕΠ 47 άτομα.

Η μειοψηφία…
Όπως και να έχει πρόκειται για τη μειοψηφία όσων γιόρτασαν μετά το Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι με αυτό τον τρόπο, καθώς οι περισσότεροι διασκέδασαν με κέφι, καλή διάθεση και χωρίς… δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία τους. Η εικόνα αυτή έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να αμαυρώσει το καλά οργανωμένο καρναβάλι Ρεθύμνου.
neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...