Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κεφαλογιάννης: Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του ο ΟΤΕ Μοιρών

Σε συνέχεια της κοινοβουλευτικής παρέμβασης του βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιαννη στον Υπουργό υποδομών, από το γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ κ. Τσαμαζ έγινε γνωστό ότι δεν αναστέλλεται και θα συνεχίσει κανονικά η λειτουργία του ΟΤΕ Μοιρών..


Το πλήρες κείμενο της παρέμβασης του κ. Κεφαλογιάννη προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων είχε ως εξής:
Ο δήμος Φαιστού με την υπ αριθμό 2121/23-1-2014 σας μετέφερε την καθολική διαμαρτυρία και αγανάκτηση των κατοίκων του Δήμου για την αναστολή λειτουργίας ΟΤΕ Μοιρών.

Επειδή

1. ΟΙ Μοίρες είναι το κέντρο της Μεσσαράς μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης περιοχής της Κρήτης τόσο από την άποψη της πρωτογενούς παραγωγής όσο και από την αλματώδη τουριστική ανάπτυξη

2. Η συνεχιζόμενη κατάργηση καταστημάτων δημοσίων υπηρεσιών, ΔΕΚΟ και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας στο Δήμο Μοιρών κάθε άλλο παρά στηρίζει την αποκέντρωση και περιφερειακή ανάπτυξη που αποτελούν κεντρικό κυβερνητικό στόχο

Ερωτασθε ποιες σκοπιμότητες επιβάλλουν την περαιτέρω εγκατάλειψη της Μεσσαρας Νομού Ηρακλείου και τι σκοπεύετε να κάνετε εν προκειμένω ως αρμόδιος υπουργός?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...