Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δεν καταργείται αλλά μετακομίζει η Τ.Ο. Μασταμπά, λέει το ΠΑΣΟΚ

Για μεταστέγαση και όχι για λουκέτο κάνει λόγο η Τοπική Οργάνωση Μασταμπά Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, η οποία μέσω ανακοίνωσης τονίζει ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για κλείσιμο.


Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr, η «μεταστέγαση» δεν είναι μια συνήθης μετακόμιση, αφού στην πραγματικότητα θα είναι στο ίδιο κτίριο που στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, γεγονός που επί της ουσίας σημαίνει κατάργηση της Τ.Ο.


Η ανακοίνωση της Τ.Ο. Μασταμπά:
«Καμιά απόφαση για κλείσιμο της οργάνωσης Μασταμπά δεν έχει κατατεθεί και πολύ περισσότερο δεν έχει ληφθεί.
Η Σ.Ε. της τοπικής οργάνωσης συνεχίζει να εργάζεται για την ανασυγκρότηση με συνεχείς συνελεύσεις μελών και εκδηλώσεις, τους τελευταίους μήνες.
Βεβαίως, ανάμεσα στα θέματα που μας απασχολούν είναι και η αυτοχρηματοδότηση της οργάνωσης, που αποτελεί πολιτική επιλογή.
Την πρόταση για ενδεχόμενη μεταστέγαση που κατέθεσαν μέλη της Σ.Ε. είμαστε υποχρεωμένοι εκ του καταστατικού να τη θέσουμε στην προσεχή συνέλευση την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ.
Όμως αυτό είναι εσωτερικό θέμα που αφορά και τη διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στην οποία κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να παρέμβουν.
Η πολιτική απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε τη δράση μας με εντατικοποίηση της δουλειάς μας, με νέες πρωτοβουλίες, πιο δυναμικά, για να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.
Αυτά θα πράξουμε διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους ορισμένων που βιάστηκαν να διαδώσουν τα περί “κλεισίματος” και δικαιώνοντας τα πολυάριθμα μέλη που με αφορμή τα δημοσιεύματα εξέφρασαν τη θέλησή τους να στηρίξουν την οργάνωση.
Για την Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. Μασταμπά
Ο Γραμματέας
Γιώργος Δροσανάκης».
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...