Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Πολιτική εκδήλωση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ για τα δύο άκρα

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση για τη θεωρία των δύο άκρων και την εναλλακτική ενημέρωση των πολιτών από τα μέσα ενημέρωσης, διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή στο εργατικό κέντρο της πόλης, τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο.


Όπως υποστηρίζουν οι νέοι του κόμματος, η γενιά τους δεν είναι μια χαμένη γενιά χωρίς μέλλον, αλλά αντιθέτως παλεύει καθημερινά στο δρόμο της ανατροπής.


Με σύνθημα “μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς”, τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στη νέα ανοικτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, στο εργατικό κέντρο της πόλης κατά της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθείται.

“Οι νέοι είναι παθητικοί αποδέκτες των μνημονιακών πολιτικών”, σημειώνουν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν είναι μια χαμένη γενιά χωρίς μέλλον. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που προτάσσει είναι το δικό της εναλλακτικό τρόπο ζωής, παλεύοντας -όπως λέει- στο δρόμο της ανατροπής που είναι μονόδρομος.

την εκδήλωση -που θα ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα- θα μιλήσουν το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Κυρίτσης και ο βουλευτής Ρεθύμνου, Ανδρέας Ξανθός με θέμα, “δεν είμαστε δυο άκρα, αλλά δυο κόσμοι σε σύγκρουση. Εναλλακτική ενημέρωση στο μνημονιακό τοπίο των Μ.Μ.Ε.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...