Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την αναβάθμιση του το αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης»

Για την Τουριστική Περίοδο του 2014.


Μετά από επικοινωνία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με τους αρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης και Υποδομών καθώς και το Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αρμοδίων φορέων στην ΥΠΑ για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Αεροδρομίου, εν όψη της νέας Τουριστικής Περιόδου.


Σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου αναδείχθηκε σε «πρωταθλητή» αναφορικά με τις διεθνείς τουριστικές αφίξεις το δεκάμηνο Ιανουάριος - Οκτώβριος 2013.

Συγκεκριμένα, το διάστημα Ιανουάριος-Οκτώβριος, το «Νίκος Καζαντζάκης» δέχθηκε 2.485.845 εκατομμύρια αφίξεις, ενώ  το αντίστοιχο μέγεθος για το «Ελ. Βενιζέλος» διαμορφώθηκε στα 2.357.670 εκατ. Οι διεθνείς αφίξεις δηλαδή στο αεροδρόμιο των Αθηνών ήταν κατά 12.817 λιγότερες, σε σχέση με το "Ν.Καζαντζάκης".

Υπό τον όρο ότι τα στοιχεία του ΣΕΤΕ θα οριστικοποιηθούν και ότι οι αφίξεις του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου δεν θα αλλάξουν τη συγκεκριμένη εικόνα.

Σημειώνεται ότι την τρίτη θέση καταλαμβάνει το αεροδρόμιο της Ρόδου (1.787.517 αφίξεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...