Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Χειμερινή τουριστική «ανάσα» στην Κρήτη

Πάνω από 5 χιλιάδες άτομα επισκέφθηκαν το νησί με το κρουαζιερόπλοιο Fantasia


Εξήντα συνολικά χώρες απ' όλο τον κόσμο τιμούν το Ηράκλειο και τονώνουν την τοπική αγορά μέσα από την επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου Fantasia που κλείνει με την έλευση του μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά.


Περίπου 5000 άτομα (3200 άτομα επισκέπτες από 60 διαφορετικές χώρες και 1500 άτομα προσωπικό) βρίσκονται στην πόλη σε μια αρκετά κρίσιμη καμπή για την αγορά κι ενισχύουν την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να αναπτυχθεί ο Τουρισμός όλο το χρόνο και ειδικότερα ο τουρισμός κρουαζιέρας, στον οποίο έχουν επενδύσει σημαντικά ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου και ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Γιάννης Μπρας.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης κι ενδυνάμωσης της κρουαζιέρας, ο Οργανισμός Λιμένος πραγματοποίησε μια μεγάλη γιορτή στο λιμάνι για να υποδεχθεί τους τουρίστες με παραδοσιακούς χορούς κι εδέσματα.

Το κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί στις 5.00 το απόγευμα και με αυτό ολοκληρώνεται ο κύκλος επισκέψεων για το 2013. Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που πρόκειται να δέσει στο λιμάνι το 2014 αναμένεται στις 11 Ιανουαρίου.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...