Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ηράκλειο: «ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ» με το Βαγγέλη Σαμαράκη και τη «Μουσική Συντροφιά» του

Για όσους έχουν «κουραστεί» με τις ίδιες «συνταγές» σε διαφορετικές εκτελέσεις…


Τότε, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 8:30 μ.μ. το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας θα έχει και πάλι την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια συναυλία με μελοποιημένα τραγούδια σε Πρώτη Εκτέλεση.


Τα περισσότερα είναι σε ποίηση ή στίχους συμπολιτών μας ποιητών, όπως οι: Σούλης Δασκαλάκης, Χρήστος Καραγιάννης, Ελένη Μωυσιάδου – Δοξαστάκη, Γιάννης Τσερεβελάκης και Μανούσος Φούμης. Θα ακουστούν επίσης μελοποιημένα ποιήματα των Νικηφόρου Βρεττάκου, Νίκου Καββαδία, Γιάννη Καλαμίτση, Κώστα Καρυωτάκη, καθώς και μελοποιημένοι στοίχοι του συνθέτη.

Η αποφυγή της επανάληψης – κατά το δυνατόν- χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της «Μουσικής Συντροφιάς» σε μουσική και τραγούδια του συμπολίτη μας συνθέτη Βαγγέλη Σαμαράκη.

Το μουσικό σύνολο, που αποτελείται από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες μουσικούς και τραγουδιστές, παρουσιάζει εδώ και τρία χρόνια ενδιαφέρουσες μουσικές βραδιές, (Μικρό Κηποθέατρο, Θεατρικός Σταθμός) στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου. Η μουσική του Βαγγέλη Σαμαράκη, που άλλοτε ξαφνιάζει ευχάριστα και άλλοτε προβληματίζει δημιουργικά είναι ο βασικός πόλος έλξης των σταθερών φίλων της μουσικής του.

Τραγουδούν, οι Γιώργος Κριτσωτάκης και η Αριάδνη Καρέκου – Βασιλάκη.

Στα φωνητικά θα είναι η Kristina Eisenlöffel και η Αθηνά Ξυλούρη.

Τη «Μουσική Συντροφιά» αποτελούν οι: Νίκος Ματζαπετάκης (μαντολίνο), Ελένη Δελιούση (βιολί), Νίκος Κολέσης (μαντολίνο), Αντώνης Νικολιδάκης (ακκορντεόν), Νίκος Σκιαδάς (κρουστά), Γιάννης Καλομοίρης (μπουζούκι), Δημήτρης Μεϊδάνης (σαξόφωνο/φυσαρμόνικα) & Βαγ. Σαμαράκης (πιάνο).

Είσοδος: 5€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...