Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Χανιά: Έγινε της... πινακίδας!

Περισσότερες από 6.100 πινακίδες κυκλοφορίας είχαν κατατεθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εφορία Χανίων, σύμφωνα με άρθρο του cretalive.gr.


Οι φορολογούμενοι προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια προκειμένου να γλυτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας (για τους κατόχους οχημάτων άνω των 2.000 κυβικών).


«Είμαστε οι Έλληνες της τελευταίας στιγμής, αυτό είναι αλήθεια, γι’ αυτό και βλέπετε τόσο μεγάλες ουρές», ανέφερε ένας από τους φορολογούμενους, που περίμενε υπομονετικά στην ουρά στο ισόγειο της Δ.Ο.Υ.

«Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Οι περισσότεροι δεν έχουν τα χρήματα για να συντηρήσουν τα οχήματα και να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας», ανέφερε ένας άλλος κάτοικος της πόλης.

«Κάθε χρόνο, αυτήν την περίοδο, οι ουρές στις Εφορίες είναι μεγάλες. Αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στις 6.100 πινακίδες. Η κίνηση έχει αυξηθεί, καθώς εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν και φόρο πολυτελείας», δήλωσε στα «Χανιώτικα Νέα» ο Μιχάλης Δασκαλάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Χανίων - Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...