Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο Κομμουνισμός τον 21ο αιώνα - Εκδήλωση της ΝΑΡ στο Ηράκλειο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 25 Νοέμβρη στις 19:00 στην αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού


Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου η οργάνωση ΝΑΡ Ηρακλείου διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα Για τον κομμουνισμό στον 21ο αιώνα. Στην εποχή της κρίσης αλλά και των μεγάλων επαναστατικών δυνατοτήτων, συζητάμε για τη σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική, μέσα από τις θέσεις και την προγραμματική διακήρυξη του 3ου συνεδρίου του ΝΑΡ.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 25 Νοέμβρη στις 19:00 στην αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού (δίπλα στα ΚΤΕΛ) με ομιλητή τον Αντώνη Δραγανίγο, μέλος της ΠΕ ΝΑΡ. Το συνέδριο του ΝΑΡ (οργάνωση που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ) θα πραγματοποιηθεί 29-30 Νοέμβρη και 1 Δεκέμβρη στην Αθήνα.

Επιδιώκουμε να συζητήσουμε τις θέσεις μας συγκροτημένα, ανοιχτά και συντροφικά με τους αγωνιστές του κινήματος που δεν βολεύονται στην βαρβαρότητα του σύγχρονου καπιταλισμού, με όλους τους αριστερούς ανθρώπους που νοιώθουν την ανάγκη για μια άλλη Αριστερά πέρα από τη διαχειριστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αδιέξοδη λογική του ΚΚΕ. Επιδιώκουμε ιδιαίτερα το διάλογο με δυνάμεις, αγωνιστές και ρεύματα μιας σύγχρονης κομμουνιστικής προοπτικής, τόσο στην πορεία προς το Συνέδριο, όσο και μετά από αυτό, ώστε από κοινού να συζητήσουμε και διαμορφώσουμε τους όρους για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό φορέα. Να συζητήσουμε για τη συμβολή των επαναστατών της χώρας μας στη διεθνιστική συνεργασία και αντεπίθεση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής πάλης και της νέας κομμουνιστικής προοπτικής σε όλο τον κόσμο.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο, συνταξιούχο, όλο τον κόσμο του αγώνα, ανένταχτο ή μη να παραβρεθεί αλλά και να συμβάλει ουσιαστικά σε αυτή την προσπάθεια. αναφέρεται στην ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...