Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δάνεια από την Παγκρήτια σε Κινέζους για αγορές παραθεριστικών κατοικιών

Το ενδιαφέρον τους για την παραθεριστική κατοικία στην Κρήτη εκφράζουν πλέον οργανωμένα και συστηματικά κινέζικες εταιρείες αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει η νομοθεσία στους Κινέζους πολίτες για επενδύσεις ύψους έως 250.000 ευρώ ο καθένας στη χώρα μας.

Στο Ηράκλειο βρέθηκαν μάλιστα τα στελέχη της εταιρείας κινέζικων συμφερόντων Beijing Luckystar Economic & Technology Exchange Ltd  που υπέγραψαν συμφωνία με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα για την παροχή τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε Κινέζους πελάτες της που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε παραθεριστικές κατοικίες στην Κρήτη. Μαζί με τα στελέχη της ξένης εταιρείας ήταν και εκπρόσωποι οκτώ συνεργαζόμενων πρακτορείων της Κίνας που ενημερώθηκαν για τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της Παγκρήτιας και επισκέφθηκαν  παραθεριστικές κατοικίες και συγκροτήματα στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων.

Ανάλογες επισκέψεις αναμένεται να συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα, γεγονός που σηματοδοτεί το έντονο ενδιαφέρον των Κινέζων επενδυτών για τη μόνιμη ή την παραθεριστική κατοικία στην Κρήτη.

Να σημειωθεί ότι η Beijing Luckystar Economic & Technology Exchange Ltd, είναι μια από τις μεγαλύτερες κινεζικές εταιρείες αντιπροσώπευσης VIP και διοργάνωσης εκδηλώσεων, με 120 εργαζόμενους και 59 αντιπροσώπους στην Κίνα. Αντικείμενο της εταιρείας είναι μεταξύ άλλων η προώθηση επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη, έχει δε πραγματοποιήσει ανάλογες ενέργειες στην Κύπρο και την Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...