Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Έντονο ενδιαφέρον για τα δωρεάν μαθήματα στο Ηράκλειο

Συνεχίζεται να δέχεται αιτήσεις ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού για την δωρεάν προετοιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.Συνεχίζεται να δέχεται αιτήσεις ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού για την δωρεάν προετοιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού. Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Κοινωνικό Χώρο για να κάνουν αίτηση συμμετοχής.

Τα μαθήματα τα οποία θα προσφερθούν είναι χημεία, φυσική, μαθηματικά, έκθεση, νέα ελληνική λογοτεχνία, προγραμματισμός και αρχαία. Οι εθελοντές/καθηγητές θα μπορούν να διδάσκουν τους μαθητές σε καινούργιες αίθουσες στον Κοινωνικό χώρο των Ιδρυμάτων.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά (ή και σε μαθητές ενήλικες), οι γονείς των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν έχουν φέτος τη δυνατότητα να πληρώσουν φροντιστήρια. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι απογευματινά και θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Ήδη λειτουργούν τις πρωινές ώρες, όπως και πέρυσι, τα τμήματα ξένων γλωσσών (αγγλικών, γερμανικών) και υπολογιστών για άνεργους ενήλικες στη βιβλιοθήκη του Κοινωνικού Χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες από Δευτέρα ως Παρασκευή (9 το πρωί με 5 το απόγευμα:

Κοινωνικός Χώρος Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Μονής Αγκαράθου 9 και Κοσμά Ζώτου γωνία, πίσω από τον Άγιο Δημήτριο

Τηλ.: 2810 244115

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...