Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Gramatik live στα Χανιά


Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του, ο γνωστός Σλοβένος dj και παραγωγός θα βρεθεί  στα Χανιά της Κρήτης στις 26 Οκτωβρίου 2013, και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον, διεθνούς φήμης, dj.


Ο Gramatic από την ηλικία των 3 ετών έδειξε την αγάπη του για τη μουσική, ψαχουλεύοντας κασέτες funk, jazz, soul και blues μουσικής που ανήκαν στη μεγάλη του αδελφή.

Στα 13 του ξεκίνησε να δημιουργεί τα πρώτα του beats σε ένα παλιό pc και να τα διακινεί μέσω του διαδικτύου. Η ψηφιακή μουσική του γρήγορα κέρδισε οπαδούς, η φήμη του εξαπλώθηκε, πραγματοποίησε περιοδείες και κέρδισε μια θέση στην αμερικανική μουσική αγορά.

Ο Σλοβένος dj πρόσφατα ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία με το όνομα "Lowtemp"από την οποία θα κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο του άλμπουμ με τίτλο "The age of Reason", εμπνευσμένο από το κωμικό μέρος ενός stand up comedy του κωμικού George Carlin.

Από το άλμπουμ αυτό, ο Gramatik δίνει μια γεύση στο κοινό του με το video "Bluestep" όπου συνδυάζει τα vibes των blues των δεκαετιών '50 και '60 με ένα μελωδικό, γκρουβάτο Dubstep beat και μας συστήνει ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος που ο ίδιος ονομάζει "Bluestep",το οποίο θα αποτελεί και το πρώτο track του επερχόμενου άλμπουμ του.



Στις live εμφανίσεις του ο Gramatik θα πλαισιώνεται από καλλιτέχνες της δισκογραφικής του εταιρείας, ενώ σε επιλεγμένες ημερομηνίες θα εμφανιστούν στη σκηνή μαζί του οι ExMag καιHeRobust.

Σημεία προπώλησης:
Καταστήματα Public

www.ticketarena.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...