Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

"Οχι" στη πώληση του Μάλεμε από τις μηχανοκίνητες λέσχες

Για πρώτη φορά στα Χανιά, και ίσως και στην Κρήτη, όλες οι μηχανοκίνητες λέσχες, παρέες και ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για τον τόπο και δίνουν ραντεβού την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στους Αγίους Αποστόλους σε μια συνάντηση γνωριμίας αλλά και διαμαρτυρίας για την επικείμενη πώληση του αεροδρομίου του Μάλεμε. 

Η αρχική ιδέα ήταν απλά ένα beach party στην όμορφη παραλία των Αγίων Αποστόλων και γνωριμίας των μελών μεταξύ τους. Ομως προέκυψε και το μεγάλο ζήτημα της εκποίησης του ιστορικού μας αεροδρομίου. Ετσι θα δώσουμε όλοι το παρών, θα υπογράψουμε και θα παρατάξουμε τα μηχανοκίνητά μας στο parking ώστε να «δούν» οι καρεκλοκένταυροι αυτής της κυβέρνησης ότι έχουμε δύναμη, αγαπάμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και κυρίως αγαπάμε την πόλη μας και δεν θέλουμε να ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι! Το Sunset Beach θα ανάψει τα κάρβουνα, τα σουβλάκια θα πάρουν θέση και όσο οι μπύρες θα παγώνουν, με μουσική και κουβέντα θα περάσουμε μια όμορφη βραδιά. 

Συμμετέχουν: ΑΛΑ Χανίων, Pista Park Τeam, Λέσχη Χανίων 4Χ4, ΣΙΠΑΚ, Vespa Club Χανίων,Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας Χανίων,ΑΛΜΟΧ, Σύλλογος τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, Αερολέσχη Χανίων, Moto Τrial.  Η είσοδος καθώς και  η συμμετοχή  είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...