Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο πανεργατικό συλλαλητήριο ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη στην καρδιά του Ηρακλείου

ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα στο Ηράκλειο το συλλαλητήριο που διοργανώνει ΕΚΗ και ΑΔΕΔΥ


Νέο πανεργατικό συλλαλητήριο διοργανώνει ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη,  το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και η ΑΔΕΔΥ στη σκιά της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αγώνες για την ανατροπής της αδιέξοδής πολιτικής θα συνεχιστούν ενώ οι διοργανωτές καλούν την τοπική κοινωνία σε συμμετοχή. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
Υπό την σκιά της χθεσινής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από την φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία σήμερα στις 10:30 το πρωί στο ΕΚΗ, που διοργανώθηκε από το ΕΚΗ και το Ν.Π της ΑΔΕΔΥ στο Ηράκλειο.
Οι εργαζόμενοι έδωσαν δυναμικό παρόν και είπαν όχι στην διαθεσιμότητα, στο κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων και στην καταστρατήγηση των Εργασιακών και Ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους , ενώ παράλληλα ακούστηκαν συνθήματα ενάντια του φασισμού και των νεοναζιστικών πρακτικών της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι εργαζόμενοι και συνδικάτα δεν μπορούν να μένουν άφαντοι και ακίνητοι απέναντι στην γιγάντωση της φασιστικής βίας.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου μαζί με τα Συνδικάτα και τους Εργαζόμενους θα συνεχίσουν τον αγώνα για να ανατρέψουν την ασκούμενη αδιέξοδη πολιτική, μια μάχη διαρκείας μέχρι να βγει η χώρα από τα δεσμά των μνημονίων. Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους για ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνουν Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ γιατί η συμμετοχή όλων μας θεωρείται απαραίτητη.prismanews.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...