Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μικρός Γάλλος έπεσε σε φρεάτιο στο Ρέθυμνο!

ΦΩΤΟ από το madeincreta
Ένα παιδάκι από τη Γαλλία που βάδιζε, αμέριμνο, με τους γονείς του στην οδό Μελχισεδέκ στα "Πεταλάδικα" της πόλης του Ρεθύμνου, βρέθηκε χθες λίγο πριν το μεσημέρι στο λάκκο που άνοιξε ο εργολάβος για να καθαρίσει το φρεάτιο που δεν τραβάει τα νερά και λιμνάζουν στο δρόμο…

Όπως διαβάζουμε στο madeincreta, ο μικρός, ηλικίας περίπου έξι χρόνων,
περισσότερο τρομοκρατήθηκε από την πτώση, παρά τραυματίστηκε
αφού το σώμα του κρατήθηκε στους σωλήνες που περνάνε από το φρεάτιο.

Το περιστατικό ωστόσο, προκάλεσε την οργή των γονέων του, για την προχειρότητα που αντιμετωπίζουν οι Αρχές ορισμένα βασικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη...

ΦΩΤΟ από το madeincreta
Σύμφωνα με το madeincreta, η υπόθεση απασχολεί για τρία χρόνια περίπου τους περιοίκους του στενού, από τότε που ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση του, όταν διαπιστώθηκε ότι ο εργολάβος σκέπασε και το φρεάτιο, με αποτέλεσμα τα όμβρια νερά να τρέχουν στο δρόμο και να λιμνάζουν.

Σήμερα, και αφού ασκήθηκαν πιέσεις στη δημοτική Αρχή του Ρεθύμνου από όσους μένουν στα σπίτια της οδού (το θέμα είχε αναδείξει με αναρτήσεις του και το MadeinCreta), ζητήθηκε από τον εργολάβο η αποκατάσταση του προβλήματος.

Μετά από χρόνο, ο εργολάβος εγκαταστάθηκε και προχώρησε στις πρώτες εργασίες, όμως τώρα και ένα μήνα περίπου, αφού προχώρησε στην εκσκαφή του φρεατίου, έφυγε και αναμένεται!

Μέχρι τότε οι κίνδυνοι για τους… "απρόσεκτους", όπως ο μικρός Γάλλος χθες, είναι καθημερινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...