Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Ηράκλειο ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης

Η πορεία υλοποίησης έργων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ θα αποτελέσει αντικείμενο των συναντήσεων που θα έχει την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, στο Ηράκλειο.


Αναλυτικότερα, στις 11.30 π.μ. ο κ. Χατζηδάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής έργων αστικής ανάπτυξης (χώρος στάθμευσης, ανέγερση συγκροτήματος καταστημάτων-γραφείων, βελτίωση οδικού τμήματος και αποκατάσταση κτιρίου) που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Jessica στην Περιφέρεια Κρήτης με φορέα υλοποίησης την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Ακολούθως, στις 12.45 ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας «Αναπτυξιακή Κρήτης», όπου γίνεται η αξιολόγηση των προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου & Υπηρεσιών» του ΕΣΠΑ.

Στις 15.00 ο κ. Χατζηδάκης και ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, θα επισκεφθούν το έργο οδοποιίας Γάζι - Κρουσώνας, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Στις 17.00 ο υπουργός θα επισκεφθεί την καινοτόμο επιχείρηση «Phaistos Networks A.E.» στο Τεχνολογικό Πάρκο Ηρακλείου.

Στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τον περιφερειάρχη Κρήτης στα γραφεία της Περιφέρειας και στις 19.00 ο κ. Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργο Δεικτάκη και εκπροσώπους του Εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).


goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...