Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ασφαλιστική εταιρεία «φάντασμα» εξαπατά Κρητικούς

Τα στοιχεία της εταιρείας δεν υπάρχουν καταχωρημένα στην Τράπεζα της Ελλάδας


Αναστάτωση έχει προκληθεί στα Χανιά της Κρήτης με την ύπαρξη ασφαλιστικής εταιρείας φάντασμα της οποίας τα στοιχεία δεν υπάρχουν καταχωρημένα σε καμία υπηρεσία. 

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του flashnews.gr ο σύλλογος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Χανίων προειδοποιεί τους πολίτες να έχουν τα «μάτια τους δεκατέσσερα» και αποκαλύπτει ότι η εταιρεία General Commodities Trade part of Levins, απλά δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με το σύλλογο, δεν υπάρχει εταιρεία με επωνυμία General Commodities Trade part of Levins, καταχωρημένη στην Τράπεζα Ελλάδας.

Ο σύλλογος προειδοποιεί τους πολίτες να μην πέσουν θύματα και αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Όπως προκύπτει από ενημέρωση που έλαβε ο Σύλλογος μας τόσο από το Επιμελητήριο Αθηνών όσο και από το έγκυρο blogspot ασφαλιστικού ενδιαφέροντος Next Deal, προκύπτει ότι η ανωτέρω αναφερόμενη εταιρεία δεν είναι καταχωρημένη είτε σαν General Commodities Trade είτε σαν Levins στα μητρώα Ασφαλιστικών Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ως εκ τούτου τα ασφαλιστήρια της εν λόγω εταιρείας είναι παράνομα και δεν αναγνωρίζονται από την τροχαία.
Συνιστούμε στους ασφαλισμένους που έχουν συνάψει ασφαλιστήριο με την GCT part of Levins άμεση αλλαγή ασφαλιστικής εταιρείας» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.


flashnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...