Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Παρέμβαση Μ. Κεφαλογιάννη για τον ηλεκτρονικό τρόπο υποβολής του Ε9 από τους φοροτέχνες-λογιστές..

Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών επικοινώνησε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης για να ζητήσει λύση στο πρόβλημα που απασχολεί αυτό το διάστημα τους φοροτεχνικούς-λογιστές και έχει να κάνει με τον ηλεκτρονικό τρόπο υποβολής του Ε9.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ενημέρωσε τον Υπουργό ότι σχεδόν όλες τις πρωϊνές ώρες από τις 8.00 το πρωϊ έως και τις 14.00 το απόγευμα η εφαρμογή της υποβολής του Ε9 όταν προσπαθείς να κάνεις είσοδο σου βγάζει το μήνυμα ότι  «Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΕΛΗΞΕ Ο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ .ΠΑΤΗΣΤΕ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ» και σύμφωνα με τους φοροτεχνικούς παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες   τις παραπάνω ώρες είναι αδύνατον να επισκεφτούν την σελίδα και όταν μετά τις 14.00 ,μπορέσουν να μπούν στην εφαρμογή χρειάζονται περίπου 2 ώρες για να ολοκληρώσουν ένα Ε9 ενός φορολογουμένου με 2 κτ΄σματα και 5 αγροτεμάχια..

Ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε στον Υπουργό ότι μετά τις 6 το απόγευμα τα προβλήματα εισόδου της εφαρμογής επανέρχονται όπως και τις πρωινές ώρες μεχρί τις 2 τα μεσάνυχτα και ζήτησε την παρέμβαση του  προκειμένου αυτή να βελτιωθεί και να γίνει πιο λειτουργική  για να μπορέσουν οι λογιστές-φοροτέχνες να ολοκληρώσουν  χωρίς προβλήματα την υποβολή του Ε9 έως τις  20/09 για τις μεταβολές του 2012 και 14/10 για την επικαιροποίηση των αγροτεμαχίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...