Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Έρχεται το Rally Sprint Μάλια – Κράσι


Στις 29 Σεπτεμβρίου έρχεται το Rally Sprint Μάλια – Κράσι από τον ΑΟΚ…


Στη διαδρομή Μάλια – Κράσι θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Αγωνιστικός Όμιλος Κρήτης στη γνωστή διαδρομή μήκους 8,25 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές, ενώ ο σχεδιασμός θα είναι όπως ακριβώς είχε γίνει και πριν δύο χρόνια. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 24,75 και το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 66 χιλιόμετρα.

Να θυμίσουμε επίσης ότι η συγκεκριμένη ειδική έχει “τρέξει” και σε Ράλι Κρήτης, ενώ πολλοί την χαρακτηρίζουν και ως ειδική “δυναμόμετρο”, είναι ιδιαίτερα απαιτητική και προσφέρει μερικά πολύ θεαματικά σημεία για τους θεατές και τους φανατικούς των Ράλι και του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα.

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του Α.Ο. Κρήτης στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 62, καθημερινά από τις 18:00 έως τις 22:00.


Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και στο 6937 108178. Δείτε Road Book του Rally Sprint Μάλια – Κράσι καθώς, τον συμπληρωματικό κανονισμό και τον χάρτη στην συνέχεια (πατήστε πάνω του για zoom).

athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...