Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Κλασική και παραδοσιακή μουσική από την Ισπανία στο Ηράκλειο

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 και ώρα 21:30. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 και ώρα 21:30.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2013», θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την Ορχήστρα Μουσικής

∆ωματίου του Σιέρο της Ισπανίας «OCAS», «VINCULOS». Θα παρουσιάσουν μουσικά κοινωνικά δρώμενα, τα „Vinculos“ (∆εσμοί), από το δεσμό που δημιουργούν δύο χώρες όταν μέσω της μουσικής πραγματοποιούν τέτοιου είδους δρώμενα που απευθύνονται σε παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες και κοινωνικές ομάδες απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα.

Το ρεπερτόριο της OCAS περιλαμβάνει κλασική και παραδοσιακή μουσική της κάθε χώρας. Παίζονται συνθέτες όπως ο Sarasate, Falla,

Piazzola, Lorca, Alberto Lozano, όπως παραδοσιακών μελωδιών της Κρήτης. επίσης και διασκευές. Η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς αντί εισιτηρίου οι θεατές καλούνται να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήμου Ηρακλείου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 και ώρα 21:30.

ΕΙΣΟ∆ΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ



prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...