Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κράτησαν τον Κουράκη στο νοσοκομείο- τι ψάχνουν οι γιατροί


Μπορεί ένας ισχυρός πόνος να χτυπήσει καμπανάκι και να γίνει αφορμή για να γίνει ένας πλήρης έλεγχος από τους γιατρούς; Ναι, στην περίπτωση του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, όπως έγραψε ήδη το CRETALIVE, o πόνος στο στομάχι ήταν η αιτία χθες τα ξημερώματα που οδήγησε τον δήμαρχο Ηρακλείου στο Βενιζέλειο.

Από νωρίς αισθανόταν λίγο περίεργα, ήταν κάπως...στεναχωρημένος και κουρασμένος, ενώ είχε μια συνεχή ενόχληση στην περιοχή του στομάχου. Δεν έδωσε αρχικά σημασία, αλλά όσο περνούσε η νύχτα ο πόνος δυνάμωνε και στις 4 τα ξημερώματα όταν πια δεν άντεχε άλλο πήρε μόνος του το αυτοκίνητο και πήγε στο νοσοκομείο όπου αμέσως οι γιατροί τον δέχθηκαν και υπεβλήθη σε αναλυτικές εξετάσεις,υπερήχους, καρδιογραφήματα κλπ.. Αργότερα του πρότειναν να κάνει μια αξονική, αλλά στο Βνιζέλειο ήταν χαλασμένο τo μηχάνημα και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου κι , έκανε την τομογραφία. Οι γιατροί καταλήγουν ότι μάλλον είναι η χολή που προκάλεσε το όλο πρόβλημα, αλλά σε κάθε περίπτωση αποφάσισαν να τον κρατήσουν χθες το βράδυ για να κάνει σήμερα έναν γενικότερο καρδιολογικό και όχι μόνο έλεγχο.

Ο δήμαρχος, πάντως, είπε ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα , αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα και...παραδέχτηκε ότι το είχε παρακάνει με τη δουλειά- το τελευταίο διάστημα έφευγε ξημερώματα από το σπίτι του και επέστρεφε μετά τις 11- . Ο κ.Κουράκης ευχαρίστησε τους γιατρούς , τους νοσηλευτές, αλλά και όλους τους Ηρακλειώτες, όλους τους πολίτες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία του. Πάντως όπως λένε και οι δικοί του άνθρωποι ήταν συγκινητικά τα μηνύματα που έφταναν από όλη την Ελλάδα και το ενδιαφέρον που έδειξαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...