Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η 50χρονη Κρητικιά που άφησε τον πάγκο του ψαρά και φτιάχνει σαπούνια που πωλούνται σε πολυκαταστήματα

Η 50χρονη Μαρία Αποστολάκη από την Κρήτη είναι άλλη μια περίπτωση ανθρώπου που με τις πράξεις του αποδεικνύει ότι όταν κανείς αγαπά κάτι πολύ μπορεί να το κάνει επάγγελμα με μεγάλη επιτυχία ακόμη και αν λάβει την απόφαση αυτή σε σχετικά μεγάλη ηλικία και όχι στο ξεκίνημα της ζωής του.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η κυρία Αποστολάκη, όπως διαβάζουμε στο madeincreta ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο. Αργότερα, κάθισε πίσω από τον πάγκο του ψαρά συζύγου της προσπαθώντας να πουλήσει την ψαριά του.

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο που είχε, όμως, δεν την καθήλωσε εκεί. Αφού τα παιδιά της μεγάλωσαν αποφάσισε να κάνει επάγγελμα το χόμπι που είχε με τα... φρου φρου και αρώματα. Οχι ερασιτεχνικά, αλλά επαγγελματικά. Ετσι ξανακάθισε στα θρανία σπούδασε αρωματοθεραπεία σε ιδιωτική σχολή διετούς φοίτησης στην Αθήνα και στη συνέχεια ξεκίνησε να φτιάχνει σαπούνια, γαλάκτωμα για το σώμα, κηραλοιφές, λάδια για μασάζ, μέχρι άλατα και μπάλες οξυγόνου για το μπάνιο.

Για όλα τα προϊόντα που παρασκευάζει χρησιμοποιεί, όπως τονίζει ο ίδιος ιστότοπος, πρώτες ύλες από την Κρήτη. Ελαιόλαδο, βότανα, μέλι και αλάτι όλα κρητικά.

Τα προϊόντα της ονομάζονται Blessings (ευλογίες) και μπορεί κανείς να τα βρει τόσο στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου "Νίκος Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο. Μάλιστα πρόσφατα απέκτησε και «ράφι» σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με προϊόντα ομορφιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...