Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Προσφέρει δουλειά αλλά ... καμία δεν ενδιαφέρθηκε!

Συνέβη κι αυτό! Μεγαλοξενοδόχος ζήτησε τη βοήθεια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για να βρει καμαριέρες και το ενδιαφέρον που εισέπραξε ήταν ανύπαρκτο, δείγμα πως στην...
εποχή της ανέχειας και της κρίσης κάποιοι - ή μάλλον κάποιες - έχουν ακόμη την πολυτέλεια να απορρίπτουν εργασία που τους προσφέρεται!


Όπως αποκάλυψε στο CRETALIVE ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σωκράτης Βαρδάκης μετά την επιτυχή συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με το γνωστό μεγαλοξενοδόχο κ. Μήτση, για το πρόβλημα της καθυστέρησης πληρωμών στο προσωπικό του ξενοδοχείου LAGUNA κι αφού λύθηκε το πρόβλημα, ο τελευταίος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΚΗ, τη βοήθεια του για να προσλάβει άμεσα 25 καμαριέρες για τις ανάγκες των ξενοδοχείων του.

Ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου δεν περίμενε την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού παρά τις προσπάθειες του για 3 μέρες δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον! Μάλιστα ζήτησε και τη βοήθεια του προέδρου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Γιώργου Αρετίνη, αλλά το μόνο που έγινε ήταν να βρεθεί τελικά μία (!) ενδιαφερόμενη, που κι αυτή στην πορεία προτίμησε να μην πάει να δουλέψει!

"Είναι το δεύτερο περιστατικό μετά από εκείνο στην περίοδο της ελαιοσυγκομιδής, που το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου... βγήκε στη γύρα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σε εργατικό δυναμικό στην τοπική αγορά και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση" λέει στο CRETALIVE ο Σωκράτης Βαρδάκης. "Δεν ξέρω τι να υποθέσω, αν η κοινωνία είναι ανώριμη και δεν ξέρει τι ακριβώς ψάχνει, ωστόσο δεν μπορώ να δώσω μια πειστική απάντηση, πως στο Ηράκλειο των 20.000 ανέργων, υπάρχουν συμπολίτες μας που πετάνε στα σκουπίδια μια θέση εργασίας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...