Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο των Αγρών

Αρχισε η προπώληση εισητηρίων για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη 12 - 13 Ιουλίου στο Θέατρο των Αγρών

Άρχισε από το βιβλιοπωλείο " Δοκιμάκης " (Καντανολεών 4) και το δισκοπωλείο " Αεράκης " ( πλατεία Κοραή 14,) η προπώληση των εισιτηρίων (τιμή 10 ευρώ) για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι.

Για την αποφυγή της περυσινής ταλαιπωρίας όσων ανηφόρισαν στο Θέατρο των Αγρών χωρίς να έχουν εισιτήρια, οφείλουμε φέτος να διευκρινίσουμε ότι στην είσοδο του Θεάτρου θα διατεθούν ΜΟΝΟΝ όσα εισιτήρια περισσέψουν από την προπώληση κάτι για το οποίο θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Όσοι ενδιαφέρονται εκτός Ηρακλείου να προμηθευτούν εισιτήρια μπορούν να κάνουν την αγορά τους, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, μέσω του www.viva.gr

Το Θέατρο των Αγρών κι ο Γιάννης Χαρούλης, σας περιμένουν και ετοιμάζονται για δύο αξέχαστες συναυλίες έχοντας διαρκώς στο μυαλό τους ότι η περυσινή ταλαιπωρία όσων ανέβηκαν στο Κυπαρίσσι και δεν μπήκαν στο Θέατρο, δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας καθώς ο αριθμός που έχει τυπωθεί, συμβαδίζει με τη χωροταξία του Θεάτρου των Αγρών αλλά και την ασφάλεια και την φιλοξενία όσων θα περάσουν την είσοδο του Θεάτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...