Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Άρση της βουλευτικής του ασυλίας θα ζητήσει ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Έχει αθωωθεί σε δύο δίκες με τις ίδιες κατηγορίες κατά το παρελθόν


Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης θα ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας του, προκειμένου να δικαστεί για θέμα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης αυθαιρέτων.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr ο κ. Μιχελογιαννάκης εκτέλεσε απόφαση δημοτικού συμβουλίου, σχεδόν ομόφωνη, ως απλό μέλος τριμελούς επιτροπής, ελέγχοντας τα κριτήρια και τους όρους όπως : κοινωνικοί λόγοι, λόγοι υγείας κτλ. για την ηλεκτροδότηση-υδροδότηση αυθαιρέτων.

Σεβάστηκε όλα τα κριτήρια και όσο αφορά την κατηγορία για την μη είσπραξη προστίμων, αναφέρει ότι αυτό θα αποτελεί αρμοδιότητα της διεύθυνσης πολεοδομίας και βούληση της δημοτικής αρχής.

Αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι αν σε κάθε έναν που δόθηκε ρεύμα, ακολουθούσαν τη διαδικασία υπολογισμός – ρύθμιση - εξόφληση, θα χρειαζόταν άπειρος χρόνος, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί ο στόχος, που ήταν ικανοποίηση κοινωνικής ανάγκης και σταμάτημα του φαινομένου της αυθαίρετης δόμησης, η οποία τελικά, μετά την εφαρμογή της απόφασης, όντως επετεύχθη.

Αναφέρει ακόμα, ότι έχει αθωωθεί σε δύο δίκες, ομόφωνα και τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής και με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, όπου υπήρξε κατηγορία για εκτέλεση παράνομης απόφασης δημοτικού συμβουλίου, που αφορά την ηλεκτροδότηση, υδροδότηση αυθαιρέτων, των αυτών και με την τωρινή καταγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...