Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ηράκλειο: Πρωτοβουλίες προσέλκυσης κρουζιερόπλοιων

Holland America Line
Holland America Line (Photo credit: Wikipedia)
Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Noordam της εταιρείας «Holland America Line» πραγματοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Ιωάννης Μπρας, συνοδευόμενος από το διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών, Ευάγγελο Τσαμπουράκη. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου και μέλη του πληρώματος ξενάγησαν τα στελέχη του Οργανισμού στο εσωτερικό του πλοίου.

Παράλληλα, ο κ. Μπρας ενημέρωσε τον καπετάνιο του πλοίου, Jeroen Nicolaas Van Douselar, για σειρά έργων/παρεμβάσεων που έχει εκτελέσει η ΟΛΗ Α.Ε. για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πληρωμάτων, αλλά και για το μελλοντικό προγραμματισμό της διοίκησης του Οργανισμού. Ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Holland America Line που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ελληνική βιομηχανία της κρουαζιέρας και τις εξωστρεφείς πρωτοβουλίες του ΟΛΗ, ενέταξε το λιμάνι του Ηρακλείου στους προορισμούς της.

Η «HAL» απευθύνεται κυρίως στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μ. Βρετανίας και της Αυστραλίας. Δηλαδή σε απομακρυσμένες αγορές που είναι σημαντικές για τον τουρισμό. Το πλοίο που παρέμεινε στο λιμάνι του Ηρακλείου από τις 07:00-15:00 και μετέφερε 1967 επιβάτες και 800 μέλη πληρώματος, κατέπλευσε από την Αλεξάνδρεια, ενώ επόμενος προορισμός του ήταν ο Πειραιάς.
naftemporiki.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...