Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Κτηνωδία στη Σητεία


Συνεχίζεται το έγκλημα στις νέες εγκαταστάσεις του Φιλoζωικού Συλλόγου της Σητείας, από αγνώστους που έχουν πετάξει φόλες... μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις. Μετά τα χθεσινά τέσσερα σκυλιά που δηλητηριάστηκαν, σήμερα προστέθηκαν άλλα δυο.
Ανακοίνωση φιλοζωικού Συλλόγου στο facebook

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
Παρ όλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε,σήμερα τα ξημερώματα,ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, έκοψε μέρος της περίφραξης του χώρου φύλαξης αδέσποτων σκύλων Σητείας. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν έριξε εκ νέου φόλες στο χώρο τριγύρω ή εάν υπήρχαν φόλες από την προηγούμενη ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμη δύο σκυλιά δηλητηριάστηκαν. Επίσης άλλα τέσσερα κυκλοφορούν εκτός της φύλαξης. Είναι προφανές πως το μένος και η κακία αυτού του ανθρώπου είναι απεριόριστη ! Ο δήμος Σητείας και η αστυνομία καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την ανεύρεσή του εν λόγω αχαρακτήριστου ανθρώπου.

Η στενοχώρια μας είναι τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια. Ο σύλλογος προστασίας ζώων κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει ένα σπίτι σε αυτά τα σκυλιά μέσω υιοθεσιών, τα συντηρεί μέχρι τώρα με έσοδα που προέρχονται από τα μέλη του και από δωρεές φιλόζωων,καθαρίζει,παρέχει φροντίδα και κυρίως πολλή αγάπη σε αυτά τα πλάσματα που βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς αυτά να ευθύνονται.Δεν μπορεί λοιπόν ένας κακοήθης να σταματήσει αυτό το έργο. Μόνο θλίψη μπορεί να μας προκαλέσει ,για το σκοτάδι που επικρατεί στη ψυχή του και τη σύγχυση στο μυαλό του.
sitiapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...