Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Φιλανθρωπική συναυλία με Φοίβο Δεληβοριά στο Ηράκλειο

Το νέο κατάστημα Public στο Ηράκλειο, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του επί της οδού Δαιδάλου 15, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του με πλήθος εκδηλώσεων και εκπλήξεων. Μεθαύριο, στις 19.00 τα Public θα εγκαινιάσουν και επίσημα το νέο τους κατάστημα στο Ηράκλειο με πολλά δώρα κι εκπλήξεις ενώ θα ακολουθήσει φιλανθρωπική συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά!

Το νέο κατάστημα Public Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου διοργανώνουν στην πλατεία Λιονταριών, την Τρίτη, 2 Ιουλίου στις 20.30, μια μεγάλη συναυλία κοινωφελούς χαρακτήρα με το Φοίβο Δεληβοριά.

Στόχος της συναυλίας είναι η συγκέντρωση βιβλίων για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών επιλεγμένων οργανισμών και ιδρυμάτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συμμετέχετε είναι να φέρετε μαζί σας ένα ή περισσότερα βιβλία από τα βιβλιοθήκη σας, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση βιβλιοθηκών φορέων του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας Ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων Δήμου Ηρακλείου, στο ΚΕΘΕΑ- Αριάδνη, στις φυλακές Αλικαρνασσού, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στη Στέγη Ανηλίκων, στην Ηλιαχτίδα, στο Δικαίωμα στη ζωή, στο Κέντρο ειδικών παιδιών- ο Άγιος Σπυρίδων και στο Κ.Α.Α.Π.Α.Η.Κ. (Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στο Ηράκλειο Κρήτης).

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα ερμηνεύσει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια απ’ το ’89 έως σήμερα και θα παρουσιάσει ένα κουβάρι από εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές και αυτοσχεδιασμούς που θα σας ξεσηκώσουν.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων φυσικά περιλαμβάνει εκπλήξεις και για τους μικρότερους φίλους των PUBLIC, που θα έχουν την ευκαιρία στις 12.00 να συναντήσουν τον πολυαγαπημένο συγγραφέα παιδιών και μεγάλων Ευγένιο Τριβιζά που θα καταφτάσει με τις απίθανες ιστορίες και τη μοναδική του φαντασία για να ξεναγήσει όλους τους Ηρακλειώτες στους μαγικούς του κόσμους!

Τα Public έρχονται πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό με μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών αλλά και την πιο πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων και αναμένεται να γίνουν το νέο σημείο ενδιαφέροντος της περιοχής! Υποδεχθείτε τα στις 2 Ιουλίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...