Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ηράκλειο: Κάλεσμα για τον αγώνα δρόμου

Κοινό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν την αθλητική διοργάνωση RunGreece Ηράκλειο, αγώνες πόλης για όλους, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου, απηύθυναν ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης στη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος των αγώνων δρόμου που έγινε στη Λότζια παρουσία εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ και της εταιρείας WIND.

Πρόκειται, όπως τονίστηκε για ένα κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός που θα προβάλλει το Ηράκλειο και την Κρήτη, και το οποίο οι διοργανωτές στοχεύουν να καθιερώσουν με την στήριξη των πολιτών ως ετήσιο θεσμό. Ο χαρακτήρας των αγώνων δρόμου θα είναι φιλανθρωπικός καθώς από τις συμμετοχές θα εξαρτηθεί το τελικό ποσό που θα δοθεί από το χορηγό της εκδήλωσης στο ίδρυμα Ηλιαχτίδα.

Οι αγώνες δρόμου συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα και συνδιοργανώνονται από το Δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ και ακόμη 5 εθελοντικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...