Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η Aegean ξεκινά πτήσεις Ηράκλειο - Κωνσταντινούπολη

Πέντε αεροσκάφη της Aegean Airlines θα επιχειρούν από το Ηράκλειο της Κρήτης συνδέοντας την πόλη με 33 προορισμούς τη θερινή περίοδο, μεταξύ των οποίων και την Κωνσταντινούπολη, αρχής γενομένης από τις 13 Ιουνίου 2013.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το «Νίκος Καζαντζάκης» θα συνδέεται με το «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης με δύο πτήσεις ανά εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει 3.000 εισιτήρια με 59 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Παράλληλα, από τις 3 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο οι Αερογραμμές Αιγαίου επιστρέφουν στον Διεθνή Αεροδρόμιο Καΐρου. Οι πτήσεις στα δύο νέα δρομολόγια θα εκτελούνται με Airbus A320, 168 θέσεων.

«Συνολικά στο δίκτυο της Aegean το 2013 προστίθενται περισσότερα από 30 νέα δρομολόγια εξωτερικού, φτάνοντας τα 158 δρομολόγια τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων εξωτερικού. Τα δρομολόγια αυτά πραγματοποιούνται από τις οκτώ βάσεις αεροσκαφών της εταιρείας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Κέρκυρα, Κως, Καλαμάτα, Λάρνακα)» αναφέρουν οι αερογραμμές.

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξωστρέφεια αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του τουρισμού και της ελληνικής περιφέρειας. Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) ανακοινώνουμε δύο νέες σημαντικές προσθήκες στα δρομολόγιά μας. Η εποχική σύνδεση Ηρακλείου - Κωνσταντινούπολης αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη αφού θα συμβάλει αποτελεσματικά στη ενίσχυση των τουριστικών αλλά και εμπορικών σχέσεων μεταξύ του μεγαλύτερου τουριστικού προορισμού της Ελλάδας, της Κρήτης, και μίας σημαντικής και αναπτυσσόμενης αγοράς, αυτή της Τουρκίας. Παράλληλα επιστρέφουμε στην αγορά της Αιγύπτου συνδέοντας και πάλι την Αθήνα με το Κάιρο μετά από δυο χρόνια απουσίας» δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Γερογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...