Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Προχωράει η επένδυση στο Τοπλού, διαβεβαιώνει ο Βρετανός πρέσβης


Την πασίγνωστη Κρητική φιλοξενία εξήρε ο Πρέσβης της Βρετανίας John Kittmer, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες επισκέπτεται την Κρήτη. Οι επισκέψεις του ξεκίνησαν, χθες, από τα Μάλια, όπου... εκίνησε μια καμπάνια με αποδέκτες τους νεαρούς Βρετανούς πολίτες, προκειμένου να παροτρυνθεί η υπεύθυνη συμπεριφορά τους.

"Πέρασα μια μέρα στη Σητεία, όπου είχα συζητήσει για πιθανές επενδύσεις, πολύ σημαντικές για το μέλλον της περιοχής" - είπε ο κ. Kittmer τονίζοντας ότι το project στο Τοπλού προχωράει, καθώς και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να παροτρύνει τις εξωτερικές επενδύσεις στη χώρα. "Αυτό είναι καλό για τους κατοίκους του νησιού, γιατί θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και πολλές δυνατότητες μέσα στο νησί. Η επένδυση προχωράει. Ξέρω ότι πλησιάζει η εταιρεία το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας και είμαστε αισιόδοξοι" - είπε ο πρέσβης.

Σήμερα ο πρέσβης βρίσκεται στο Ηράκλειο και είχε συναντήσεις με τις αρχές του λιμανιού. "Είναι πολύ σημαντικό το ότι μας επισκέφθηκε. Εξηγήσαμε το πόσα έχουν αλλάξει στη στρατηγική μας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε ήδη 3.000 Βρετανούς τουρίστες στο Ηράκλειο. Συζητήσαμε τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιούμε στα επίπεδα της ασφάλειας, της πληροφόρησης αλλά και της εμπειρίας που προσφέρεται στους επισκέπτες μας. Συμφωνήσαμε σε μια πιο στενή συνεργασία" - είπε ο δ/νων σύμβουλος του ΟΛΗ, Γιάννης Μπράς.
cretaliv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...