Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Στην Κρήτη ο διατροφολόγος των σταρ

Ο αγαπημένος διατροφολόγος των σταρ του Χόλιγουντ Dr. Pierre Dukan έκανε ολιγοήμερες διακοπές το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Κρήτης, στην Αγία Πελαγία, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του σήμερα στην Αθήνα. 

Τον φιλοξένησε το ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort, το οποίο εμπιστεύτηκε για την αποκλειστική φιλοξενία των προγραμμάτων διατροφής Dukan σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναγνώριση όχι μόνο για το ξενοδοχείο άλλα και για την Κρήτη αφού το νησί μέσω αυτής της συνεργασίας αναδεικνύεται ως ένας ελκυστικός προορισμός που μπορεί να απαντήσει σε πολύ εξειδικευμένες απαιτήσεις και στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για συνδυαστικές υπηρεσίες όπως είναι η καταπολέμηση της παχυσαρκίας την περίοδο των διακοπών.

Δείτε τι λένε στο παρακάτω βίντεο ο Dr. Pierre Dukan, Γιατρός Διατροφολόγος - δημιουργός της επιστημονικής μεθόδου απώλειας βάρους "Dukan", η κα. Ντία Καψή, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Out of the Blue Capsis και η κα. Eλισάβετ Κούτα-Διατροφολόγος.

Δημιούργημα του Γάλλου γιατρού Πιέρ Ντουκάν, η δίαιτα αυτή είναι το απαύγασμα τριάντα πέντε ετών κλινικής εμπειρίας. Δεκάδες σταρ του showbiz όπως η Jennifer Lopez και η Giselle την ακολουθούν για να χάσουν τα περιττά κιλά.

Επειδή δεν βασίζεται στον υπολογισμό θερμίδων, η δίαιτα "Dukan" είναι μια δίαιτα που δεν θα δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε για να χάσετε οριστικά τα περιττά κιλά.

Σύμφωνα με πολλούς διεθνείς παρατηρητές, η μέθοδος Dukan έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να βάλει τέλος στα προβλήματα βάρους που μαστίζουν τον σύγχρονο κόσμο.

Το Out of the Blue Capsis Elite Resort προσφέρει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με τη σχεδίαση ενός menu τόσο για τους επισκέπτες από το εξωτερικό που θέλουν να ακολουθήσουν τη δίαιτα "Dukan" στις διακοπές τους όσο και για τους Κρητικούς που θέλουν να εφαρμόσουν και εκείνοι το καινοτόμο διατροφικό πρόγραμμα απώλειας βάρους "Dukan".

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα με πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες καθώς και με υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας, το οποίο υλοποιείται με την επίβλεψη και την καθοδήγηση διατροφολόγου μέσα στο ξενοδοχείο.

Πηγή: Prisma News

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...