Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ryanair: Ρεκόρ προ-κρατήσεων για τα Χανιά


Την άνοδο του ελληνικού τουρισμού, την οποία εκτιμούν όλοι οι παράγοντες της αγοράς, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των προκρατήσεων της Ryanair για την πόλη των Χανίων, όπου η εταιρεία από τις 15 Απριλίου θα ξεκινήσει την λειτουργία της πρώτης βάσης της στην Ελλάδα.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ρεκόρ προκρατήσεων για τα Χανιά. Μέσω των 25 προορισμών της, συμπεριλαμβανομένων και 10 νέων, η Ryanair εκτιμά ότι θα μεταφέρει πάνω από 500.000 επιβάτες ετησίως από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων, δημιουργώντας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει, πάνω από 160 εκατ. ευρώ τουριστικά έσοδα, και συμβάλλοντας στη διατήρηση πάνω από 500 θέσεων εργασίας στο Νομό των Χανίων.

Boeing 737-800 at Bristol Airport
Boeing 737-800 at Bristol Airport (Photo credit: Wikipedia)
Η Ryanair επεκτείνεται στα Χανιά με την στάθμευση ενός αεροσκάφους στο αεροδρόμιο, ενώ δέκα νέοι προορισμοί εντάσσονται στο δρομολόγιο της, με αφετηρία το "Ιωάννης Δασκαλογιάννης". Αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας, θα αναχωρούν για: Billund, Bremen, Bristol, Eindhoven, Katowice, Marseille, Memmingen, Θεσσαλονίκη, Venice, Vilnius και Warsaw.

Συνολικά η Ryanair θα πραγματοποιεί 106 πτήσεις την εβδομάδα και σε ετήσια βάση υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετήσει περίπου 500.000 επισκέπτες.

Η βάση της Ryanair στα Χανιά θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 25 Απριλίου ενώ σύμφωνα με την εταιρεία το ποσό που επενδύεται στο νομό Χανίων ξεπερνά τα 85 εκατομμύρια δολάρια.

Με αφορμή το ρεκόρ των προ- κρατήσεων στη νέα βάση της στα Χανιά, η Ryanair προσφέρει προς πώληση 100.000 θέσεις σε όλο το Ευρωπαϊκό δίκτυο της, με ναύλους που αρχίζουν από 15,99 ευρώ, για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη για Μάιο και Ιούνιο.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...