Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ρέθυμνο: Νέα βιβλιοθήκη στα Μυσίρια

Παρουσία πλήθος κόσμου, και σε ζεστή ατμόσφαιρα, έγιναν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού Σχολείου στα Μυσίρια Ρεθύμνου.

Η βιβλιοθήκη κατασκευάστηκε από το σύλλογο γονέων και το Ρέθυμνο επιχορήγησε την κατασκευή της μέσω του προγράμματος «Ρέθυμνο Assist», στο οποίο συμμετείχε και η εταιρία «Cyta Ελλάδας», θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, προσφέροντας τρεις φορητούς υπολογιστές. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, η αντιπεριφεριάρχης Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Νίκο Σαραντινό στον οποίο μάλιστα τα παιδιά δώρισαν ένα κάδρο με ζωγραφιές και τον ιδιοκτήτη Κωστή Ζομπανάκη στον οποίοο δόθηκε ένα κουδούνι σχολείου, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για την προσφορά του.

Εκ μέρους του Ρεθύμνου έδωσαν, επίσης, το παρών ο προπονητής Θανάσης Γιαπλές, ο γυμναστής Βασίλης Μητσόπουλος, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κούμουλος και οι Άκης Καλλινικίδης, Απόλλωνας Τσόχλας και Νίκος Αγγελόπουλος. Τη «Cyta Ελλάδας» εκπροσώπησε ο υπεύθυνος πωλήσεων Κρήτης Νίκος Μπουτσάκης.

Με ανακοίνωσή του: «To Ρέθυμνο Aegean συγχαίρει το σύλλογο γονέων για την εξαιρετική πρωτοβουλία του και εύχεται η βιβλιοθήκη αυτή να γίνει μια κυψέλη γνώσης και μάθησης και ένα παράδειγμα για μίμηση που το «Ρέθυμνο Assist» πάντα θα στηρίζει. Επίσης, το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την εταιρία τηλεπικοινωνιών «Cyta Ελλάδας» για την προσφορά της και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Ρέθυμνο Assist».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...