Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μεθυσμένος παρέσυρε με ΙΧ 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο

Με ελαφρά τραύματα στο πόδι γλίτωσε τα ξημερώματα μια 19χρονη φοιτήτρια, όταν ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 4:00 περίπου το πρωί του Σαββάτου στην συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Δημακοπούλου.

Η κοπέλα που κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Ρέθυμνο, κινούνταν πεζή με κατεύθυνση την πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων, όταν ένας 24χρονος οδηγός που κατευθυνόταν από την Δημακοπούλου προς την Γερακάρη την παρέσυρε με το ΙΧ και στη συνέχεια διέφυγε.

Οι φωνές της κοπέλας σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αφού συγκέντρωσαν στοιχεία από τις περιγραφές των περαστικών και της παρέας της 19χρονης εντόπισαν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος κατά δήλωση της Τροχαίας ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ φρουρούμενος μέχρι τις 7:00 χθες το πρωί νοσηλεύτηκε και ο 24χρονος οδηγός, αφού είχε έντονα συμπτώματα μέθης.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για μέθη και για τροχαίο με εγκατάλειψη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι λίγα μέτρα παραπέρα από το σημείο του ατυχήματος, άνδρες των ΤΑΕ διενεργούσαν αλκοτέστ σε διερχόμενους οδηγούς.

Πηγή: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...