Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

«Γάζωσαν» πρατήριο υγρών καυσίμων στα Χανιά

Η βιαστική  πώληση των μηχανημάτων ενός  πρατηρίου υγρών καυσίμων από  τον 59χρονο ιδιοκτήτη λόγω ξαφνικής μετακόμισης στη Σουηδία, δεν του απέφερε τα κέρδη  που περίμενε.

Έτσι, κατέφυγε στον  εκβιασμό για να διεκδικήσει τη διαφορά και μάλιστα «γαζώνοντας» με σφαίρες το πρατήριο του αγοραστή.

Τα ξημερώματα  της Πέμπτης, ο 54χρονος πρατηριούχος βρήκε το κατάστημά του στο Ακρωτήρι Χανίων με ένδεκα τρύπες από σφαίρες όπλου άγνωστου τύπου, οι οποίες είχαν προκαλέσει φθορές ύψους 3.000 ευρώ.

Έτσι, ειδοποίησε την Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι άγνωστοι του τηλεφωνούσαν και τον απειλούσαν απαιτώντας χρήματα τα οποία δήθεν τους όφειλε.

Οι αστυνομικοί  δεν άργησαν να εντοπίσουν  μια 46χρονη γυναίκα που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα και γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι ενεργούσε για λογαριασμό του 59χρονου προηγούμενου ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Ο 59χρονος αναζητείται, ενώ η συνεργός του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που της άσκησε δίωξη για εκβίαση, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και διακεκριμένη φθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...