Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Γερμανοί εθελοντές ραβδίζουν ελιές στην Κρήτη!


Ακόμη και σε λίστες αναμονής εγγράφονται Γερμανοί εθελοντές για να πάρουν μέρος στο ετήσιο λιομάζωμα στην Κρήτη, συμμετέχοντας σε πρωτοβουλία που "τρέχει" από το 1999. 

Φέτος, 30 κάτοικοι Ρηνανίας - Βεστφαλίας - σταλμένοι από την Ακαδημία Thomas More - ράβδισαν ελιές στο δήμο Μίνωα Ηρακλείου, δίνοντας ένα χεράκι στους τοπικούς παραγωγούς.

Μιλώντας στο Greek Reporter ο εμπνευστής του προγράμματος, Σταμάτης Λυμπερόπουλος, λέει ότι ο μικρότερος γερμανός εργάτης της ελιάς φέτος είναι μόνο 14 χρόνων.

Ο κ. Λυμπερόπουλος υπογραμμίζει ότι σύμφωνα με έρευνα γερμανικού καναλιού, κάθε ξένος που έρχεται στην Ελλάδα μπορεί να επηρεάσει - θετικά ή αρνητικά για τη χώρα μας- άλλους 97 συμπολίτες τους και σημειώνει ότι μέσω του προγράμματος αυξάνονται οι παραγγελίες λαδιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίδα" οι 30 Γερμανοί που ήρθαν φέτος για το λιομάζωμα γνώρισαν τα χριστουγεννιάτικα έθιμα της Κρήτης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, οπότε η διαφήμιση που θα κάνουν αναμένεται να είναι ακόμη... θερμότερη.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...