Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στον εισαγγελέα για ροζ απάτες

Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο άντρες και η γυναίκα οι οποίοι κατηγορούνται για τις «ροζ» απάτες σε βάρος πολιτών από τους οποίους είχαν αποσπάσει χιλιάδες ευρώ στα Χανιά αλλά και στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, την 32χρονη σύζυγό του, μητέρα δύο παιδιών η οποία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τον 44χρονο αδελφό του επισμηνία.

Με απόφαση του Εισαγγελέα και οι τρείς αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ δόθηκε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί περισσότερο η υπόθεση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων μετά από έρευνες που έγιναν κάτω από απόλυτη μυστικότητα και είχαν σαν αποτέλεσμα την εξάρθρωση της ομάδας των τριών που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Όπως προέκυψε από την προανάκριση και σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, η 32χρονη σε συνεννόηση με τον σύζυγό της και τον αδελφό του, προχωρούσε σε ερωτικές σχέσεις με πολίτες που είχαν την σχετική οικονομική άνεση και στην συνέχεια τους εκβίαζαν για να τους πάρουν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Το ξετύλιγμα του νήματος, ξεκίνησε από την καταγγελία ενός 37χρονου Χανιώτη ότι μια γυναίκα – με την οποία είχε σχέση - του είχε πάρει 70.000 ευρώ προφασιζόμενη απειλές κατά της ζωής της και των παιδιών της.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...