Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Γιατρός μετά τον ξυλοδαρμό: "Τα παιδιά μου θέλουν να φύγουμε από την Κρήτη"


Τι δηλώνει ο γιατρός που δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από συγγενή ασθενούς στην Κρήτη. Ποια ήταν η αφορμή για τον ξυλοδαρμό


Με εμφανή τα σημάδια από την επίθεση εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, ο 45χρονος γιατρός, επιμελητής της Νευροχειρουργικής Κλινικής που το βράδυ της Τρίτης δέχτηκε άγρια επίθεση από το συνοδό ασθενούς που εξέτασε.

Το περιστατικό, που ξεπερνά κάθε λογική, σημειώθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων, στα ΤΕΠ του Βενιζελείου νοσοκομείου. Ο γιατρός κλήθηκε από τη Νευροχειρουργική στο Παθολογικό προκειμένου να εξετάσει κάποιον ασθενή.

Βλέποντας το γιατρό όμως, ο συνοδός του ασθενούς, του επιτέθηκε, χτυπώντας τον τρεις φορές στο πρόσωπο, ενώ ακόμη και όταν ο 45χρονος γιατρός έπεσε στο πάτωμα, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά!

Αιτία; Η αναγκαιότητα που είχε παρουσιαστεί, πριν περίπου 1,5 χρόνο, να μεταφερθεί στην Αθήνα ο παππούς του "θερμόαιμου" άνδρα, προκειμένου να υποβληθεί σε αγγειογραφία, εξέταση που δεν πραγματοποιούνταν στο Ηράκλειο, αλλά ούτε και σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηλικιωμένος, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, πήγε στην Αθήνα, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και - σημειωτέον - σώθηκε. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον εγγονό του, ο οποίος το "κρατούσε μανιάτικο" στο 45χρονο γιατρό, κι έτσι βλέποντάς τον, εντελώς ξαφνικά του επιτέθηκε.

Ο 45χρονος γιατρός που χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα στο κεφάλι ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό είναι σοκαρισμένος από το συμβάν, ωστόσο στο πλευρό του έχει φυσικά τους συναδέλφους του αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δ.Μπρίμης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι γιατροί και ασθενείς βρίσκονται "από την ίδια πλευρά του ποταμού" και απηύθυνε έκκληση για ηρεμία, ενώ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου, Νίκος Κοκκίνης ανέφερε ότι μήνυση κατά του δράστη θα υποβάλλει και το νοσοκομείο.

Όσο για το θύμα της απρόκλητης και αδικαιολόγητης επίθεσης, πέραν του φυσικού πόνου, έχει να αντιμετωπίσει και τον ψυχικό πόνο από τα "γιατί" των δύο παιδιών του. Ο ίδιος, φεύγοντας σήμερα, από το νοσοκομείο, ερωτώμενος πώς αντέδρασαν τα παιδιά του, είπε δακρυσμένος, πως του ζητούν να φύγουν από την Κρήτη.
(Πηγή: Cretalive.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...