Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

30% Αύξηση στις προκρατήσεις κρουαζιέρας για το Ηράκλειο!

Αύξηση έως 30% (!) στις κρατήσεις της κρουαζιέρας από το λιμάνι του Ηρακλείου αναμένεται για το 2013.
Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο προκύπτει από την ενημέρωση που έχει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης ως  home port. Μάλιστα σύμφωνα με υπολογισμούς του ΟΛΗ η αύξηση αυτή αντιστοιχεί σε όφελος συνολικά για την κοινωνία, την τοπική οικονομία, την εθνική οικονομία, μέσω φόρων κλπ και  τον ΟΛΗ, ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ!
 
Εν τω μεταξύ η Med cruise , η ένωση των λιμανιών κρουαζιέρας της Μεσογείου, επέλεξε το λιμάνι του Ηρακλείου για το επόμενο «Σχολείο κρουαζιέρας» που οργανώνει τέλη Ιανουαρίου. 
Πρόκειται για ένα διήμερο workshop στελεχών λιμανιών απ’ ολόκληρη την Μεσόγειο που βλέπουν και αξιολογούν τη λειτουργία του λιμανιού που τους φιλοξενεί στον τομέα της κρουαζιέρας, κατά το οποίο επισημαίνονται τα όποια προβλήματα, ανταλλάσσονται απόψεις για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν και μεταφέρεται μεταξύ των συμμετεχόντων η εμπειρία που έχουν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Portnet.gr,  στο πλαίσιο του «Σχολείου» που θα  γίνει στο Ηράκλειο η διοίκηση του ΟΛΗ σκέφτεται  να πρωτοτυπήσει οργανώνοντας άσκηση ομαδικότητας σε παραδοσιακό ιστιοφόρο… 

 crete2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...