Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

"Έβρεξε" προβλήματα στο Ηράκλειο -Δρόμοι "ποτάμια" και διακοπές στην ηλεκτροδότηση - Video

Πολλά τα προβλήματα χθες στο Ηράκλειο, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής που μετέτρεψε τους δρόμους σε... ορμητικούς χειμάρρους!

Προβλήματα καταγράφηκαν στη λεωφόρο Ικάρου όπου τα νερά "έτρεχαν" ορμητικά...ενώ πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες για τα φρεάτια, παρά τη πολύ μεγάλη κινητοποίηση της ΔΕΥΑΗ.

Όπως γράφει το cretalive.gr προβλήματα παρατηρήθηκαν και στο κέντρο του Ηρακλείου, στην περιοχή της Όασης ενώ υπήρξαν πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια σπιτιών και καταστημάτων στη λεωφόρο Κνωσού, στο ύψος του σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος".

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πήρε "φωτιά". Συνολικά η Πυροσβεστική κλήθηκε σε 20 περιπτώσεις για απάντληση υδάτων, ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ προχώρησαν στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου από το αυτοκίνητο του στην περιοχή των Λινοπεραμάτων.



Στο μεταξύ, σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Ηρακλείου, όπως στον Αϊ Γιάννη Χωστό αλλά και στη λεωφόρο Παπανδρέου. Σημειώνεται ότι χωρίς ρεύμα είναι, από χθες το βράδυ πολλά νοικοκυριά στις Βούτες ενώ περισσότερα από 20 άτομα, από το προσωπικό της ΔΕΥΑΗ βρίσκονταν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας επί ποδός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Μόνον χθες, εντοπίστηκαν δυσλειτουργίες σε 15 περιπτώσεις με βουλωμένα φρεάτια με πάσης φύσεως υλικά που η βροχή "κατέβασε", σύμφωνα με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης, κ. Γ. Στειακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...