Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πλάτανος Κισάμου: Συμπλοκή Ελλήνων - Γεωργιανών

Στο νοσοκομείο 24χρονος με τραύματα από μαχαίρι 

Συμπλοκή με ευτυχώς ελαφρά τραυματία ένα 24χρονο τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Πλάτανο Κισάμου. Το περιστατικό που έγινε σε σουβλατζίδικο και επεκτάθηκε αργότερα και σε άλλο σημείο του χωριού και είχε πρωταγωνιστές νεαρούς υπηκόους Γεωργίας - Ελληνοπόντιους και ντόπιους, διερευνά το Α.Τ. Κισάμου.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα από μαχαίρι, στο Νοσοκομείο Χανίων και συγκεκριμένα στην Α΄ Χειρουργική ωστόσο ευτυχώς ξέφυγε τον κίνδυνο. Επίσης σοβαρά ξυλοκοπήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και ένας από τους υπήκους Γεωργίας ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Ένας νεαρός, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στα "ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ" πως το περιστατικό έγινε στις 11:30 περίπου το βράδυ της Πέμπτης σημειώνοντας πως «ήμασταν μέσα στο σουβλατζίδικο. Ήλθαν με ένα αμάξι 3 άτομα ηλικίας 20-25 ετών και καθίσαν στο μαγαζί και άρχισαν να λένε πειράγματα στη γυναίκα του ιδιοκτήτη.

Οι τρεις δούλευαν σε φούρνο της περιοχής. Ο άντρας της γυναίκας που ήταν στο μαγαζί, τους ζήτησε τον λόγο για τις εκφράσεις αυτές. Στη συνέχεια κατέβηκε ο μεγάλος γιος και υπήρξαν διαπληκτισμοί. Στη συνέχεια το περιστατικό μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο του χωριού στο σπίτι όπου διέμεναν οι Γεωργιανοί όπου είχαμε συμπλοκή και τον τραυματισμό του 24 χρονου» σημείωσε.

Μια διαφορετική μαρτυρία κατέθεσε άλλος κάτοικος του χωριού στα "ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ".

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, οι Γεωργιανοί είχαν πιει και περνούσαν από το χωριό με αυτοκίνητο που είχε χαλασμένη εξάτμιση κάνοντας πολύ θόρυβο. Αυτό ενόχλησε κάποιους κατοίκους που ήλθαν στα χέρια μαζί τους.

Στη συνέχεια έφυγαν. Ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων, νεαρών στην πλειοψηφία τους, άρχισε να τους αναζητά. Ετσι έφτασε σε σπίτι που έμεναν οι 3 Γεωργιανοί και τους επιτέθηκαν. Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίσθηκε από μαχαίρι ο 24χρονος ενώ επίθεση δέχθηκαν, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα και άλλοι αλλοδαποί που δεν είχαν κάποια σχέση με τα γεγονότα.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει πως «στον Πλάτανο του Δήμου Κισάμου, άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού και αφού διαπληκτίστηκαν αρχικά με τον 54χρονο και 24χρονο ημεδαπό και ενώ ο 24χρονος προέτρεψε αυτούς να αποχωρήσουν από το κατάστημα, ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε με μαχαίρι. 

Ο 24χρονος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Χανίων όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ερευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...