Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πάνε για νέο «Προφήτη Ηλία» στο Ηράκλειο Κρήτης

Σε αναβρασμό βρίσκεται χωριό στο Νομό Ηρακλείου, με τους κατοίκους του να απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, μετατρέποντας το σε νέο «Προφήτη Ηλία»!

Ήδη, η υπόθεση φαίνεται να έχει πάρει το δρόμο για την Εισαγγελία Ηρακλείου, με τους ίδιους τους κατοίκους του να μαζεύουν υπογραφές για να φύγει συγκεκριμένη οικογένεια «καπετάνιων» από το χωριό!

Η παραβατική συμπεριφορά των μελών της οικογένειας, έχει οδηγήσει την κατάσταση σε οριακό επίπεδο. Μάλιστα ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό, με πρωταγωνιστή νεαρό «καπετάνιο» και κατοίκους του χωριού, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Τη βραδιά εκείνη μια ηλικιωμένη γυναίκα, πήγε να χάσει τη ζωή της, με τον νεαρό να απειλεί θεούς και δαίμονες, όταν οι κάτοικοι που έβλεπαν ότι η αδιαφορία του μπορεί να …σκότωνε την άρρωστη ηλικιωμένη, ξέσπασαν σε φωνές για να λάβουν ως απάντηση ύβρεις και απειλές!

«Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση που χρόνο με το χρόνο αγριεύει, γιατί σε λίγο δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Θέλουμε να φύγουν από το χωριό μας, αλλιώς το μέλλον θα είναι απρόβλεπτο, όπως και οι συνέπειες», αναφέρει στο CretePlus.gr κάτοικος του χωριού.

creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...