Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Στον Γ. Ιωαννίδη ο Λ. Αυγενάκης με τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Ηρακλείου «ΚΑΣΤΡΟ» για την ενίσχυση της ποδηλασίας

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ιωαννίδη, τον συνεργάτη του, κ. Τάκη Αγραφιώτη και τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Ηρακλείου «ΚΑΣΤΡΟ», κ. Νώντα Σαρρή.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν οι προτάσεις και οι θέσεις για την «ενίσχυση της ποδηλασίας», οι οποίες «αγκαλιάστηκαν» και κατατέθηκαν στην Βουλή από έξι συνολικά Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησε τον Βουλευτή Ηρακλείου και τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Ηρακλείου «ΚΑΣΤΡΟ» για την ενημέρωση, τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους και σημείωσε ότι θα στηρίξει άμεσα «το αίτημα για την ένταξη της ποδηλασίας στα σχολικά πρωταθλήματα, όπως επίσης και τον εργασιακό αθλητισμό». Επίσης, ο κ. Ιωαννίδης δεσμεύτηκε ότι «μετά τις εκλογές της Κυριακής για τη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Διοίκηση και με βάση τις παραπάνω προτάσεις θα ξεκινήσει μία δημιουργική συζήτηση για την διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για την ποδηλασία στην Ελλάδα. Είναι υποχρέωση της σημερινής Κυβέρνησης να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες της χώρας μας που έχουν εισάγει στην καθημερινότητά τους το ποδήλατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...