Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σεσημασμένος πίσω από σωρεία κλοπών στην πόλη των Χανίων

Έκλεβε ανενόχλητος σπίτια και καταστήματα της πόλης των Χανίων για περίπου ένα χρόνο, όμως τη δράση του σταμάτησαν μόλις χθες, άνδρες της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας που ανακάλυψαν ότι ένας 26χρονος Γεωργιανός, γνώριμος στις αστυνομικές αρχές για το παρελθόν του, κρύβονταν πίσω από σωρεία κλοπών που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 03-12-2011 έως 22-09-2012.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση των περιστατικών κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες και καταστήματα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, κατόπιν συστηματικής έρευνας και προανάκρισης και μετά από αξιοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιντεοληπτικού υλικού, ταυτοποιήσαν το δράστη τουλάχιστον 14 κλοπών.

Σε βάρος του 26χρονου ομογενή, ο οποίος είναι σεσημασμένος, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, τα οποία διέπραξε κατ’ εξακολούθηση το χρονικό διάστημα των τελευταίων 10 μηνών, στην πόλη των Χανίων, ενώ αναμένεται η έκδοση εισαγγελικού εντάλματος για τη συλληψή του.

Κατά τη διάρκεια της παράνομης δράσης του αφαίρεσε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 34.900 ευρώ περίπου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες όμοιες πράξεις.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...