Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Γεύμα από τυφλούς σε τυφλούς στο Ηράκλειο

Του Γιώργου Παπαδάκη
 Ένα γεύμα που θα διαφέρει σίγουρα από τα άλλα παρατίθεται απόψε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τυφλών τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Έτσι λοιπόν απόψε στις 20:00 και για μία μοναδική βραδιά στο κέντρο Αριάδνη στη Λεωφόρο Κνωσού, όσοι το επιθυμούν μπορούν να ζήσουν μία καινούρια εμπειρία τρώγοντας στο απόλυτο σκοτάδι. Κατά την διάρκεια του γεύματος δεν επιτρέπεται καμία πηγή φωτός όπως αναπτήρες, κινητά τηλέφωνα κλπ.

Το σέρβις του φαγητού θα γίνει από μία ανάμεικτη ομάδα ατόμων που έχουν πρόβλημα όρασης αλλά καθώς και από εκπαιδευμένους εθελοντές και που το συντονισμό έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς ο οποίος θα σερβίρει και ο ίδιος.

Μακριά από κάθε πηγή φωτός, κινητοποιούμε όλες μας τις αισθήσεις !
Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία αναγνωρίζοντας τη δύναμη ψυχής των συνανθρώπων μας με αναπηρία - αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Ο κ.Αυγουλάς μιλώντας στο prismanews.gr στέλνει το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης λέγοντας πως Αξίζει τον κόπο παρά την κρίση, αν υπάρχει αλληλεγγύη ο καθένας να κοιτάξει τον ήλιο μετα δικά του μάτια.

Αυτό το γεύμα έγινε για πρώτη φορά δοκιμαστικά τον περασμένο Μάρτιο στο Ρέθυμνο και σύμφωνα με τον κ. Αυγουλά πήγε αρκετά καλά και για τον λόγο αυτό υπάρχουν προτάσεις από την πόλη του Ηρακλείου να γίνεται αυτό το γεύμα κάθε χρόνο καθώς από ότι φαίνεται ένα τέτοιο γεγονός προκαλεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον κόσμο της πόλης.

Συντονισμός / Εποπτεία: Βαγγέλης Αυγουλάς Αντιδήμαρχος Ιλίου, Πρόεδρος Νεολαίας Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης

Τιμή Πρόσκλησης: 10 ευρώ με πλήρες μενού και κρασί/αναψυκτικό

Σημεία Προπώλησης Προσκλήσεων:
1)κατάστημα Αθλητικά ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ Πλατ. Νικ. Φωκά 3-5 - Μεϊντάνι
2) ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ Έβανς 83
3)ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ Κνωσσού 257

 prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...