Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Στόχος οι 100.000 επισκέπτες το 2013 στο Matala Festival

της Κατερίνας Μηναδάκη
Η προετοιμασία του φεστιβάλ των Ματάλων για το 2013, τα μέχρι τώρα προβλήματα που έχουν ανακύψει αλλά και οι νέες ιδέες που μπορούν να το πλαισιώσουν απασχόλησαν τη σύσκεψη επιχειρηματιών, φορέων και... δήμου Φαιστού που πραγματοποιήθηκε στα Μάταλα την περασμένη Παρασκευή.

Στη σύσκεψη αυτή επισημάνθηκε η αναγκαιότητα του σχεδιασμού που πρέπει να υπάρξει από τώρα για την επόμενη χρονιά έτσι ώστε να βελτιωθούν όσα προβλήματα υπήρξαν την προηγούμενη ενώ το σύνολο των συμμετεχόντων συμφώνησε ότι το φεστιβάλ είναι τεράστιας σημασίας για την τοπική κοινωνία του Νότου.

Όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ματάλων Δημήτρης Φασουλάκης στα πλαίσια ενός μίνι απολογισμού που κάναμε έγινε σαφές ότι τα Μάταλα είναι πλέον αναγνωρίσιμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάτι που θα πρέπει να φροντίσομε να διατηρήσουμε και να ενδυναμώσουμε. Στους νέους στόχους μας θα πρέπει να είναι να φροντίσουμε το brand name των Ματάλων και την πορεία μας τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη αναμένεται τώρα να καταθέσουν γραπτά τις προτάσεις τους στο δήμο Φαιστού και στην Αναπτυξιακή έτσι ώστε και περισσότερος επιχειρηματικός κόσμος να συμμετάσχει, και καλύτερη διαχείριση επισκεπτών να γίνει και ο στόχος σε επισκεψιμότητα να φτάσει τις 100.000 άτομα.

Στόχος μας είναι για δύο εβδομάδες -πριν και μετά το φεστιβάλ- να έχουμε 100.000 κόσμος στα Μάταλα. Πρόκειται για α ρεαλιστικό στόχο και μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Αρκεί να πω ότι ήδη για το 2013 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για κρατήσεις. Έτσι μέχρι το Γενάρη θα πρέπει να έχουμε τελειώσει με τις διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να στείλουμε παρά πολύ νωρίς τις προσκλήσεις στους ενδιαφερόμενους. Σε όλη αυτή τη διαδικασία τον πρώτο λόγο θα πρέπει να έχουν – και έχουν – οι άνθρωποι του Νότου. Αντιλαμβανόμαστε έναν άτυπο ανταγωνισμό με συμφέροντα από το Βορρά και για αυτό απαιτείται συσπείρωση... κατέληξε ο κ. Φασουλάκης.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...