Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΕΚ LINES: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ & Η 4η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η ΑΝΕΚ LINES, λειτουργώντας με υπευθυνότητα και αίσθημα αλληλεγγύης προς την κοινωνία, πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοδοσία, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Η ανταπόκριση στην Εθελοντική Αιμοδοσία της ΑΝΕΚ LINES υπήρξε μεγάλη με τη συμμετοχή του προσωπικού της εταιρείας (στελέχη, εργαζόμενοι, πληρώματα) αλλά και απλών πολιτών.

Οι περίπου 40 μονάδες αίματος, που συγκεντρώθηκαν επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι η “...προσφορά είναι στο αίμα μας”. Πολύτιμες μονάδες αίματος που θα διατεθούν για τις πάγιες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, άτομα με μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις κλπ).

«Η διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας αποτελεί πλέον θεσμό για την ANEK LINES, η οποία με ευαισθησία συμμετέχει για 4η χρονιά στην σπουδαιότητα της πιο ανθρώπινης προσφοράς προς στον συνάνθρωπο, της προσφοράς σε αίμα» δήλωσε ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κύριος Γ. Κατσανεβάκης.

Αντίστοιχα, η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών κα Ροδουσάκη Δέσποινα, ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES για την πρωτοβουλία στην συνδιοργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν, τονίζοντας ότι «η ανταπόκριση των ανθρώπων της ANEK LINES αλλά και των συμπολιτών μας υπήρξε συγκινητική, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες ο ανθρωπισμός είναι ακόμα ισχυρός στη σημερινή κοινωνία.»

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την ύψιστη προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς είναι προσφορά ζωής και ελπίδας στον συνάνθρωπο. Η ANEK LINES στηρίζει κάθε χρόνο εμπράκτως τη συλλογική προσπάθεια αιμοδοσίας στην Ελλάδα αλλά και ευαισθητοποίησης του κοινού για αυτό το θέμα, πιστεύοντας στην αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...