Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας «Βουτιά στο παρελθόν»

Μια μοναδική, διαφορετική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στα εγκαίνια της υποβρύχιας έκθεση φωτογραφίας, που θα διαρκέσει μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου σε τρεις αγαπημένους θαλάσσιους προορισμούς των Χανίων, στο Μαράθι, στα Λαζαρέτα και στον Καλαθά.
 
"Πήρα την μάσκα μου και πήγα κολυμπώντας στο σημείο της έκθεσης στο Μαράθι σήμερα το πρωί ! Είναι πολύ πρωτότυπη και οι φωτογραφίες που έχουν ποντιστεί στο βυθό είναι καταπληκτικές ! Αξίζει τον κόπο να την επισκεφθεί όποιος ξέρει να κολυμπά. Αν δεν έχει μάσκα βυθού θα του δώσουν τα μέλη της Λέσχης Αυτοδυτών που βρίσκονται εκεί πάνω στο φουσκωτό ! Θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές-συντελεστές ", αναφέρει σχόλιο αναγνώστη του flashnews.gr που ενθουσιάστηκε από τη μαγεία της έκθεσης.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτότυπη υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας, με παράλληλα καταδυτικά δρώμενα, την οποία οι πολίτες και οι επισκέπτες των Χανίων μπορούν να απολαύσουν, κολυμπώντας με μάσκες και αναπνευστήρες.

Η έκθεση, που φιλοξενεί πολύτιμο φωτογραφικό υλικό από τα Χανιά του «χθες», λειτουργεί στις τρεις αγαπημένες θαλάσσιες περιοχές του Νομού Χανίων με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, ως εξής:

Μαράθι - Ακρωτήρι, 1-2 Σεπτεμβρίου 2012
Λαζαρέτα – Νέα Χώρα, 3-5 Σεπτεμβρίου 2012
Καλαθάς – Ακρωτήρι, 8-9 Σεπτεμβρίου 2012

Το φωτογραφικό υλικό της έκθεσης, παραχωρήθηκε από το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης, αλλά και από την προσωπική συλλογή της κ. Ζαχαρένιας Σημαντηράκη.

Διοργανωτές:
Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης
Ιστορικό Αρχείο Κρήτης
Περιφερειακή Ενότητα Χανίων



flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...