Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πως να φορέσετε το αγαπημένο τζιν σας

Το τζιν παντελόνι είναι πλέον από τα must-have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό είναι ότι πλέον στη αγορά μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο για το δικό σας κορμί. Χρειάζεται ψάξιμο αλλά όταν το βρείτε δεν θα το βγάζεται από πάνω σας.

Styling tips:
• Τα skinny jeans είναι καλύτερα να φοριούνται απ’ όσες έχουν αδύνατα και καλλίγραμμα πόδια. Διαφορετικά, κάνουν το σώμα να δείχνει άχαρο και δεν κολακεύουν καθόλου. Επίσης τα φαρδιά jeans χρειάζονται αδύνατα πόδια αναλογικά με την υπόλοιπη σιλουέτα. Τα υπερβολικά φαρδιά jeans σε χοντρά πόδια θα χάσουν την ουσία τους και θα κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο χοντρά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Ένα τζιν σε ίσια γραμμή είναι που φτάνει ως τον καβάλο θα κάνει τα πόδια σας ψηλότερα και πιο αδύνατα.
• Προτιμήστε να τα συνδυάσετε με φαρδιά πουλόβερ και t-shirts για casual look. Από την άλλη τα top σε ίσια γραμμή συνδυασμένα με τζιν μπορούν να κάνουν το ντύσιμο πιο κομψό και πιο επίσημο.
• Δοκιμάστε να φορέσετε τζιν με επίσημο top και ψηλοτάκουνα. Είναι ένα ντύσιμο που άνετα μπορεί να σας συνοδεύσει στις βραδινές σας εξόδους.

Extra tip: Φορέστε το τζιν σας στη δουλειά με μπαλαρίνες κι ένα πουκάμισο. Αν θέλετε να συνεχίσετε από τη δουλειά για μία βόλτα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα κι ένα blazer θα σας μεταμορφώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...